Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese, benim sorunum şu ki yeni bir masaüstü bilgisayar satın aldım ve bugün Windows Update aracılığıyla Windows 11 23h2'ye yükselttim. 24h2'ye yükseltmenin mevcut olmaması normal mi?
Microsoft, tam uyumluluğu sağlamak için şu anda belirli sistemlerde Windows 11 24H2 güncelleştirmesinin dağıtımını erteliyor. Bir sistemin uyumsuz bileşenlere sahip olduğu bulunursa, uyumluluk beklemesine alınacak ve sorunlar çözülene kadar güncelleştirmeyi almayacaktır. Bunlar yüklü yazılım, sürücüler veya donanım sorunları olabilir. Bir son kullanıcının bu konuda yapabileceği pek bir şey yoktur ancak bekleyin ve düzenli olarak yeni sürücüler için PC üreticisinin web sitesini ve yeni sürümler için yazılımınızı kontrol edin.
Herkese merhaba, son bir haftadır HP Omen'im sürekli donmaya başladı. Windows güncellemesini kontrol ettiğimde 0x800703f1 hata koduyla başarısız oldu. Sfc, dism, bits, wuserv vb. tüm olağan komutları denedim. Ne sfc ne de dism işe yaramıyor, sadece bir hata koduyla geri dönüyor. Aygıt yöneticimi kontrol ettiğimde aygıtlarımın çoğunun hatalar gösterdiğini fark ettim, Nvidia ekranı, USB bağlantı noktaları hiç görünmüyor vb. NVIDIA'dan indirme hiç yüklenmiyor ve hata veriyor. Windows'un temiz...
Sevgili arkadaşlar merhaba,
Windows 11 pro kullanıcısıyım, bir klasör oluşturdum, her iki klasöre de herkese tam erişim izni verdim ancak eski erişim hala salt okunur moduna geçiyor.
Salt okunur modu seçeneklerini kaldırmak için bildiğim tüm yolları denedim, yine de klasörün salt okunur seçeneğine geçiyor.
Bu konuda herhangi bir çözümümüz var mı?
Merhaba herkese, benim sorunum şu ki yeni bir masaüstü bilgisayar satın aldım ve bugün Windows Update aracılığıyla Windows 11 23h2'ye yükselttim. 24h2'ye yükseltmenin mevcut olmaması normal mi?
Windows Update'i çalıştırdım ve şu hatayla karşılaştım, Hata ile Karşılaşıldı.. Güncellemeleri yüklerken bazı sorunlar yaşandı, ancak daha sonra tekrar deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve web'de arama yapmak veya bilgi için destekle iletişime geçmek isterseniz, bu yardımcı olabilir: (0x800705b4)
Herhangi bir yardım takdir edilecektir.
Bilgisayarı yaklaşık altı ay önce kurdum. Bundan önce kurduğum bilgisayar son derece kararlıydı ve donması veya çökmesi çok nadirdi, ancak bu bilgisayar bunu oldukça düzenli yapıyor gibi görünüyor. Haftada 2-3 kez donup tepkisiz hale geliyor ve tekrar çalışması için reset atmak zorunda kalıyorum.
Anakart - MSI B650 GAMING PLUS
CPU - AMD Ryzen 5 7600X 4,7 GHz 6 Çekirdekli İşlemci
Bellek - G.Skill Trident Z5 Neo 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000
Ekran Kartı - XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800...
Format bitip ayarları yapacağımız kısma geldiğimde internet yok seçeneğini seçtim ve devam edeyim dedim.
Bundan mı acaba diye düşünürken yeniden format attım aynı flash ile sonrasında interneti bağladım ve yine bu çıktı.
Sadece pro versiyonda şifre sorunu olmaz Home 11 de Microsoft hesabı ister ama İnterneti bağladım mobilden o ekran yine hiç gelmedi. Devam etti ve aynı login ekranı geldi. Nerede sorun var anlamadım?
Bilgisayar ya da laptop biraz eski "Asus Vivobook x556uj" modelidir...
Windows 11 kullanıyorum, en son Windows 11 güncellemelerini yaptıktan sonra, bilgisayarımda donmalar meydana gelmeye başladı arkadaşlar donmalar güncelleme ile alakalı olabilir mi veya nedeni farklı bir sorun mu, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.