Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gemma 3, yapay zeka etkileşiminin yeni bir döneminin kapılarını açıyor.
Vizyon ve dili kusursuz bir şekilde entegre ederek, büyük miktarda bilgiyi (128k token'a kadar) işleyerek ve 140'tan fazla dili anlayarak Gemma 3, geliştiricilerin ve işletmelerin gerçekten küresel ve bağlamsal olarak farkında uygulamalar oluşturmasını sağlar. Yapılandırılmış çıktılar ve işlev çağrılarıyla birleştirilmiş gelişmiş muhakeme, matematik ve sohbet yetenekleri, karmaşık görevleri kolaylaştırır ve inovasyonu...
Yapay Zeka ile Yüz Değiştirme Nasıl Çalışır?
Yapay zeka, derin öğrenme algoritmaları kullanarak bir fotoğraftaki yüzü analiz eder ve başka bir yüzle değiştirir. Bu süreç genellikle şu adımları içerir.
Yüz Algılama: Yapay zeka, fotoğraftaki yüzü algılar ve yüz hatlarını belirler.
Yüz Analizi: Yüzün şekli, ifadesi, cilt tonu gibi özellikleri analiz edilir.
Yüz Değiştirme: Hedef yüz, kaynak yüzün özellikleriyle eşleştirilerek fotoğrafa yerleştirilir.
Görüntü İşleme: Yapay zeka, değiştirilen...
Türkiye'de en çok hangi yapay zeka yazılımı kullanıyor anketimize katılım oranı %85 olup Türkiyenin tercihini öğreniyoruz anket süresi 6 aydır.
Popüler olanlar Open AI'dan ChatGPT, Google'dan Gemini ve Microsoft'tan CopIlot içerik için diğer medya türleri için başka yapay zekalarda var. Ancak bu gönderi hepsini listelemekle ilgili değil.
Bu daha çok günlük hayatınızda en çok kullandığınız yapay zekayı hayatınıza nasıl dahil ettiğinizle ilgili.
Şahsen kendimi Gemini ve ChatGPT'yi iş ile...
Merhaba sevgili arkadaşlar, yapay zeka şu anda çok popüler ve her sitenin kendi yapay zeka sohbet robotuna veya yapay zeka arkadaşına veya benzeri bir şeye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden merak ediyordum, burada kendi sitelerinde veya başka bir amaçla kullanmak üzere kendi yapay zeka sohbet robotunu geliştiren var mı? Böyle bir şeyi kodlamak için gereken teknik bilgiye sahip değilim, ancak eminim burada bazı insanlar vardır.
Ne tür bir sohbet robotu geliştirmek istersiniz?
Bir grup arkadaşla oynamaya başladık. Gruptaki bazı insanlar zaten buna aşinaydı. Beklendiği gibi, eğitim aşaması kaotik ama eğlenceliydi. Ancak, deneyimli oyuncular öncülük ederken, silah davalarına gitmenin ve kritik eşyaları gizlemenin oyunlarımızın çoğu zaman nasıl biteceğini hızlı bir şekilde fark ettik. Tüm cephane tükenene kadar görevlere odaklanmayı bıraktık. Ayrıca paketler, sigortalar ve eşyaları merkeze getirmeye ve onları uzaklaştırmaya çalışan herkesi vurmaya başladık.
Bu...
ChatGPT'de tüm konuşma geçmişleri, paylaşılan bağlantı kullanılarak doğrudan başka bir hesaba aktarılabilir mi. Bir yere tek bir fotoğraf bile yüklediğiniz konuşmalar artık ne sebeple olursa olsun paylaşılamıyor maalesef. Şu anki sorunum, birkaç önemsiz resim ve bir sürü kod içeren son derece uzun bir konuşmayı aktarmak istemem.
Görünüşe göre artık konuşmadaki bireysel gönderilerin çok eski olması durumunda sonradan düzenlenmesine izin vermiyorum.
İyi bir fikri olan var mı?
Projemi mümkün...
Son zamanlarda mobil telefonlardaki AI hakkında çok şey duyuyorum ve bunun Android telefonların zaten sahip olduğu normal akıllı özelliklerden ne kadar farklı olduğu konusunda kafam karıştı. Mesela, Android'in Google Asistan, yüz tanıma ve tüm bu akıllı seçenekler gibi şeylere sahip olduğunu biliyorum, ancak sonra her yerde dolaşan bu "AI" terimi var. Gerçek fark nedir? Kullandığımız özellikler için sadece süslü bir isim mi, yoksa gerçekten yeni bir şey mi ekliyor? Ben çok teknoloji...