En iyi blog yazılımı hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mestan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba @Mestan bir süredir bir blog (ağı) yönetmiyorum, ancak yine de WordPress'i seçerdim. WordPress ile birlikte güncellenen temalar için çok sayıda sınırsız kullanımlı ömür boyu lisansım var, bu yüzden bunları ücretsiz bir şablon olarak kullanırdım.

Bununla birlikte, blogunuza yeni başlamak için ücretsiz bir şablon zarar vermez çünkü bir blogun en önemli yönü içeriğidir ve bir kullanıcının sayfanızda 30 saniyeden uzun süre kalması için yeterince ilgi çekici veya ilgi çekici olup olmadığıdır.

Saygılar.

Blog yazılımı söz konusu olduğunda, hiç düşünmeden WordPress'i seçerim. WordPress ile yapabileceğiniz çok şey var ve ayrıca çok sayıda eklentisi var, sitenizi nişinize uyan ve sizi kalabalığın arasından sıyrılmanızı sağlayan bir şeye dönüştürebilirsiniz. WordPress'i uzun yıllardır kullanıyorum ve hiçbir kusuru yok.

Merhabalar anladığım kadarıyla bütün WPciler burada :D WordPress'in eklentilerle çok şişebildiğini duydum ama diğer blog platformlarını, özellikle Ghost gibi premium bir platformu denemedim.

Okuyorum da herkes Wordpress demiş ama Joomla'da çok iyidir ve Wordpress'den daha eskidir, ayrıca Joomla daha güzeldir.

TechSosyal Blog Yazıları