Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba @Mestan bir süredir bir blog (ağı) yönetmiyorum, ancak yine de WordPress'i seçerdim. WordPress ile birlikte güncellenen temalar için çok sayıda sınırsız kullanımlı ömür boyu lisansım var, bu yüzden bunları ücretsiz bir şablon olarak kullanırdım.
Bununla birlikte, blogunuza yeni başlamak için ücretsiz bir şablon zarar vermez çünkü bir blogun en önemli yönü içeriğidir ve bir kullanıcının sayfanızda 30 saniyeden uzun süre kalması için yeterince ilgi çekici veya ilgi çekici olup olmadığıdır.
WordPress'i seçiyorum, çevrimiçi web sitelerinin %43'ünden fazlası onu kullanıyor. Geri kalanların muhtemelen WP'ye göre yapılandırılmış bir web sitesi yok çünkü her şey özel. WP'nin sorunları var ama üzerinde ihtiyacım olan her şeyi yapabiliyorum ve bana hiçbir maliyeti olmuyor.
Blog yazılımı söz konusu olduğunda, hiç düşünmeden WordPress'i seçerim. WordPress ile yapabileceğiniz çok şey var ve ayrıca çok sayıda eklentisi var, sitenizi nişinize uyan ve sizi kalabalığın arasından sıyrılmanızı sağlayan bir şeye dönüştürebilirsiniz. WordPress'i uzun yıllardır kullanıyorum ve hiçbir kusuru yok.
Merhabalar anladığım kadarıyla bütün WPciler burada WordPress'in eklentilerle çok şişebildiğini duydum ama diğer blog platformlarını, özellikle Ghost gibi premium bir platformu denemedim.
Arkadaşlar iyi forumlar diliyorum herkese,
Arkadaşlar ben böyle X.com benzeri bir site kurmak istiyorum, buna benzer hali hazır da script falan var mı veya Wordpress ve eklentileri de olur belirli şeyler denedim Wordpress ile ama tam anlamıyla olmuyor sizin öneriniz varmıdır?
Techsosyal.com üyelerinin bilgilendirmesi dileği ile şimdiden çok teşekkür ederim.
Forum imzaları, herhangi bir toplulukta etkileşimde bulunurken ve gönderi paylaşırken bir forumu tanıtmanın en iyi ücretsiz yollarından biridir. Forum imzalarının doğasına gelince, bunlar metin veya afiş biçiminde gelir. Sizce hangisi iyi sonuçlar getirmede daha etkilidir? Metin mi yoksa afiş forum imzası reklamı mı?
Birisi bir blog başlatmak istiyorsa, hangi yazılımın en iyi yazılım olduğunu söylersiniz?
WordPress mi en iyisi, Blogger mı, Drupal mı yoksa Ghost mu?
Hangi yazılım, blog başlatmak isteyen yeni başlayanlar için en iyi eklentilere sahip?
İşletmeniz için logolar oluşturmak ve bir marka inşa etmek için birçok araç bulabilirsiniz. Ben çoğunlukla Canva kullanıyorum çünkü Canva Pro hesabım var. Ancak yakın zamanda Looka.com'u buldum. Logolar oluşturmak ve marka kimliği inşa etmek için yapay zeka destekli bir araç gibi görünüyor. En iyi yanı ise ücretsiz olması. Bu yapay zeka aracını sosyal medya şablonları ve kartvizitler tasarlamak için de kullanabilirsiniz.
Modern Web tasarımcılarının benimsediği birçok yeni tipografi trendi var. Amaç her zaman okunabilir, ilgi çekici ve estetik açıdan hoş bir içerik yaratmaktır. Örneğin, çoğu Web tasarımcısının artık dijital için serif yazı tiplerini kullandığını gözlemledim. Web tasarımınızda uyguladığınız diğer tipografi trendleri nelerdir?
Son zamanlarda hangi programı kullanmalıyım, diye kafamda bir kaç şey vardı. Umarım bu gönderi yardımcı olur.
Daha önce geçmişte bahsettiğim bazı programlar.
Microsoft Office SharePoint Web Designer ve Microsoft Expression Web Designer.
Adobe Dreamweaver
FirstPage
Pagebreeze
Coffee Cup HTML düzenleyici
PhpDesigner
Notepad++
Ayrıca hangi programın sizin için en uygun olacağı, hangi dilde yazmak istediğinize de bağlı olacaktır. Açıkçası, HTML yazmak için PhpDesigner'ı veya PHP yazmak için...
Merhaba,
Slider kaydırıcı widget'ı üzerinde çalışırken takıldığımız bir nokta var, yani Ön plan resmini eklemek için tekrarlayıcılar kullandık, o tekrarlayıcıda daha iyi yanıt için seçiciyi kullanarak konumu ve başlık için tipografiyi kullandım, ancak hem tipografi hem de konum tekrarlayıcıda çalışmıyor, yalnızca tekrarlayıcıdaki en son eklenen öğe, bu değer {{CURRENT_ITEM}} değerini uyguluyor, ayrıca nasıl düzeltebilirim, her konumun benzersiz olmasını ve yanıt vermeye uygulanmasını...