Facebook gelen kutusu, Google Chrome

iremsude

Facebook'taki gelen kutumla ilgili bir sorun yaşıyorum. Bana yardımcı olabileceğiniz bir şey olup olmadığından emin değilim. Gelen kutumda eski bir sohbeti bulmak için aşağı kaydırdığımda, üzerine tıkladıktan sonra, tüm bu eski sohbetlerin listesi en üste kadar yenileniyor ve en üste geri dönmek istemiyorum, aşağı kaydırılmış halde kalmasını istiyorum. Bunun bir Chrome veya Facebook güncellemesi mi yoksa yanlışlıkla yaptığım bir şey mi olduğundan emin değilim. Bazen Denetim Masası'na girip fare işaretçisi hızımı değiştirmem gerekiyor çünkü tarama sırasında bir kısayol tuşuna veya başka bir şeye basıyorum ve sonra aniden farem gerçekten yavaş veya gerçekten hızlı oluyor. Gelen kutumda aşağı kaydırırken, genellikle otomatik kaydırma işlevini açmak için faremdeki silindire tıklıyorum ve kendi kendine aşağı kaydırmasına izin veriyorum, sonra durduruyorum.

Doğru anladıysam Facebook yenileniyor. Facebook'ta bir makale okuduğumda ve daha fazla kontrol etmek için o makale hakkında biraz araştırma yapmak istediğimde başka bir sekmeye gittiğimde ve ardından Facebook'un olduğu sekmeye geri döndüğümde sayfa yenileniyor ve dediğiniz gibi beslemenizin en üstüne gittiğimde makale kayboluyor. Bu, Facebook'un kasıtlı olarak yaptığı bir şey. Google AI'dan bir alıntı: "Facebook, arkadaşlarınızdan ve sayfalarınızdan en son gönderileri ve güncellemeleri görüntülemek için otomatik olarak yenilenir, böylece yeni içerikler mevcut olur olmaz onları görmenizi ve sosyal ağınızda güncel kalmanızı sağlar." Bu çok can sıkıcı bir özellik ve Google'da "FB Otomatik Yenilemeyi Nasıl Durdurabilirim" diye ararsanız her türlü çözümü bulursunuz ancak şahsen ben hiçbirini çalıştıramadım ve Google Chrome kullanıyorum. Bundan şikayet eden çok sayıda insan var. FB'ye bir şikayette bulundum ve belki yeterli sayıda kişi şikayet ederse bu konuda bir şeyler yapabilirler.