GSI kurulumu Oppo Reno 5 Lite'ı orijinal ROM'a nasıl döndürebilirim?

mobilhata

Arkadaşlar merhaba daha önce bir arkadaşım GSI kurulumu yapmıştı ve ben orijinale nasıl geri yüklerim. GSI kurulumu sonrası Oppo Reno 5 Lite'ı orijinal ROM'a nasıl döndürebilirim, Oppo Reno 5 Lite'ı orijinal ROM'a döndürmek için adım adım talimatlar nelerdir, okuduğuma göre SP Flash Tool'u kullanarak ROM'u geri yükleyebilirsiniz diyor, Yükleme işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım, yükleme işlemine başlamadan önce nelere dikkat etmeliyim, hangi yolu izlemeliyim bir kaç yazı okudum iyice kafam karıştı bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba,

Orijinal ROM'u Bulun ve İndirin, Güvenilir Kaynakları şu şekilde @mobilhata
- Oppo'nun resmi web sitesi, en güvenilir kaynaktır. Cihazınızın modeline ve bölgenize uygun ROM'u buradan indirebilirsiniz.
- XDA Developers forumları, geliştirici topluluğunun paylaştığı ROM'ları bulabilirsiniz. Ancak, güvenilirliğinden emin olmalısınız.

Gerekli Araçları İndirmeniz gerekiyor bunlar şu şekildedir.

SP Flash Tool, Bu araç, MediaTek tabanlı Oppo cihazlarına ROM yüklemek için kullanılır. İnternetten SP Flash Tool'un en son sürümünü indirin. Oppo USB Sürücüleri, Bilgisayarınızın Oppo Reno 5 Lite'ı doğru şekilde tanıması için bu sürücülere ihtiyacınız var. Oppo'nun web sitesinden veya güvenilir kaynaklardan indirin ve kurun.

SP Flash Tool Bilgisayarınızda SP Flash Tool'u açın. İndirdiğiniz ROM dosyasını SP Flash Tool'a yükleyin. Telefonunuzu kapatın. USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. ROM'u Yükleyin, SP Flash Tool'da "Download" veya "Start" düğmesine tıklayın. ROM yükleme işlemi başlayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir. İşlem tamamlandığında, SP Flash Tool'da "Download OK" mesajını göreceksiniz. Telefonunuzu bilgisayar ile bağlantısını kesin ve telefonunuzu açın.

Telefonunuz açıldıktan sonra, ilk kurulum adımlarını takip edin, @mobilhata herhangi bir osrun ile karşılaşırsan uzaktan bağlanıp yardımcı oluruz. sorununu çözeriz.

Bu sitenin tek güzel yanı kaynaklara karışmaması link paylaşmaması sürekli takip ediyorum, çok sık link paylaşılmıyor sorunları nasıl çözüleceği paylaşılıp kullanıcı yönlendiriliyor buda benim için bir güven demektir. Nedeni şu daha önce malum bir teknoloji forum sitesinden kaynak indirdim bilgisayarımda başıma gelmeyen kalmamıştı virüs sarmıştı resmen bilgisayarımı tüm dosyalarım gitmişti, anlatmak istediğim kaynakların direk sitede olmaması çok güzel bir şey kaynak isimlerini belirt kullanıcı araştırsın güvendiği kaynaktan indirsin neden dayatılır ki değil mi?