HP Color Laserjet Pro Kartuşlar Tıkalı Hatası?

sondefa

Bir HP Color Laserjet Pro M255dw'im var. Yazıcımla uyumlu olduğunu söyleyen markasız bir mürekkep satın almaya karar verdim. HP'den her seferinde dört farklı kartuş satın almak çok pahalı. Markasız kartuşu yazıcıma taktım ve şimdi bana bir hata mesajı veriyor. Belirtilen kartuşlar HP olmayan bir çip içerdiği için engellendi.

Ayrıca, hala orijinal HP kartuşlarım var.

Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim?

Yazıcıdaki ayarlara gittim ve kartuş koruma özelliğini devre dışı bırakmayı denedim. Kartuş koruma özelliğinin kalıcı olduğunu söylüyor.

Resmi HP kartuşlarını kullanabilir veya ürün yazılımınızı önceki bir sürüme düşürmeyi deneyebilirsiniz. HP artık eski ürün yazılımı sürümleri sağlamıyor ancak üçüncü taraf mürekkep kartuşu sitelerinde bunların arşivleri bulunmaktadır. Ürün yazılımı düşürme işleminin işe yarayacağının veya üçüncü taraf bir siteden çektiğiniz dosyanın kötü amaçlı yazılım içermeyeceğinin veya yazıcınızı garantisi yoktur. HP olmayan mürekkep sarf malzemelerini kullanabilme riskini almak isteyip istemediğiniz tamamen size kalmıştır.

Bir HP Color Laserjet Pro M255dw'im var. Yazıcımla uyumlu olduğunu söyleyen markasız bir mürekkep satın almaya karar verdim. HP'den her seferinde dört farklı kartuş satın almak çok pahalı. Markasız kartuşu yazıcıma taktım ve şimdi bana bir hata mesajı veriyor. Belirtilen kartuşlar HP olmayan bir çip içerdiği için engellendi.

Ayrıca, hala orijinal HP kartuşlarım var.

Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim?

Yazıcıdaki ayarlara gittim ve kartuş koruma özelliğini devre dışı bırakmayı denedim. Kartuş koruma özelliğinin kalıcı olduğunu söylüyor.
Artık Hp yazıcılar farklı kartuşları kabul etmiyor yazılım güncellemeleri yapılıyor bu yüzden çünkü kartuş toner satışları düşmüş, ilerleyen zamanda bununda önünde geçerler, elinizde ki orijinalleri bir süre kullanın veya güncellemeleri geri alın.

Artık Hp yazıcılar farklı kartuşları kabul etmiyor yazılım güncellemeleri yapılıyor bu yüzden çünkü kartuş toner satışları düşmüş, ilerleyen zamanda bununda önünde geçerler, elinizde ki orijinalleri bir süre kullanın veya güncellemeleri geri alın.
Anladım @By_KuŞ en iyisi elimde ki kullanıp ilerleyen dönemde ne olabilir diye bekleyip görmek.