iPhone 16e o kadar para vermeye değer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pasa

Arkadaşlar merhaba iPhone 16e iyi bir telefon mu o kadar para vermeye değer mi? almayı düşünüyorum almalı mıyım? pişmanlık duymak istemiyorum, kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı buna değer mi 48 Bin ile 50 Bin arası değişiyormuş telefonun fiyatları bu para verilir mi?

Arkadaşlar merhaba iPhone 16e iyi bir telefon mu o kadar para vermeye değer mi? almayı düşünüyorum almalı mıyım? pişmanlık duymak istemiyorum, kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı buna değer mi 48 Bin ile 50 Bin arası değişiyormuş telefonun fiyatları bu para verilir mi?
iPhone 16e, günlük kullanım ve oyunlar için yeterli performansı sunuyor. Oyun oynuyorum diyorsan neden olmasın, iPhone'lar genellikle diğer akıllı telefonlara göre daha yüksek fiyatlıdır. iPhone 16e de bu geleneği sürdürüyor.

Alan dostlarım var memnunlar, kullanıyorlar bir de hava atıyorlar o yeni iPhone'um nasıl ama diye, bir kötü yanı kamera özelikleri tam olarak problemmiş öyle konuşuyorlardı.

Ben takip ediyordum iPhone 16e yi hem Türkçe bloglar da hem de yabancı bloglar da profesyonel kamerası var diye çoğu kullanıcı övünüyor, fiyat konusu ise o kadar para verilir mi bilemedim.

Merhaba @pasa hep söylerim iPhone yeri çok ayrıdır, kullanışlıdır bir sıkıntısı şu, güncelleme geldikçe yavaşlamasıdır onun dışında iyidir.